Tuesday, December 28, 2010

Baca older post dan update

Bosan sangat pergi baca older post blog orang.

Minggu ni minggu terakhir keberadaan di rumah. Cakap macam belajar jauh benor. Alhamdulilah masih dapat sambung untuk semester baru tahun hadapan. Bila check jadual, demm! Hari Jumaat full sampai petang. Tapi tak la amik kesah sangat sebab kadang kadang dah bukak semester jadual berubah. Tak kesah la. Memandangkan tahun depan merupakan short sem dan semua perkara harus di buat dengan kelam kabut, saya harus menyiapkan diri supaya tidak mengekalkan gaya kerja lama iaitu kerja last minit. Sumpah tak seronok. Kenapa lah perangai aku yang satu ni tak berubah ubah? =.=

Belum masuk tahun baru lagi, housemate dah ajak bercuti. Setelah ku kira bajet 2011, adalah kira kira ratusan lagi duitku untuk ku pakai sepanjang semester tahun hadapan sebab lebihannya nak pakai untuk kegunaan lain. Demm lagi. Tak dapat la beli handphone baru. Dalam kepala asyik berangan handphone skrin hitamputih tukar jadi Nokia E63 :D Takpun Sony C903.
Lain tahun lah.

Nak buat azam baru untuk 2011, macam tak seronok jea main azam azam kan sebab kekadang tak terlaksana pon azam tu? Jadi untuk 2011, semoga pembelajaran saya semakin bagus dan semakin hebat. Boleh? :) Tak mau dah main main. Tak mau dah buat kerja last minit. Nak study smart. Tak nak study hard. Ecececeh. Wishlist lain tu biar lah saya sorang yang tahu.

Good luck semua. Dan tahniah untuk semua pelajar yang dapat sambung degree :)

5 comments:

sofia said...

semangat tahun baru, mesti ada azam baru.. tp mesti x wat nya azam tu.. hehehehehe =)

liyanaziz said...

dakni x sambung degree pun.. jumpa minggu depan.. =)

Marya Hana . said...

dlm kepale aku pon berangan nak beli hp nih.. BB!

Adam Raiz said...

sy pun ber-azam nk beli hp baru.
emmm......

Farhana Anuar said...

sofia : hehehe yup jadi jangan berazam. hahah

yana : why xsmbung degree?

marya : oh BB. aku pon nak gak tpi taktau pakai. hahaha

adam raiz : kan? jom beli same2. mne tau dpt murah.