Monday, November 15, 2010

New York Katenyeee



Ha ni lah dia budak budak sekarang. Mesti ramai yang dah tengok kat Facebook kan? Komen saya :

Find a room laaaaa!! Ni Malaysia bukan NY sial.
Murahnye kau perempuan. Murah sangat. Kerana cinta kau sanggup gadaikan maruah kau tepi jalan. Serius kau murah.

5 comments:

natashaliyana said...

i baruuuuu je share kat fb. babi gila kan? eeeeeee

Marya Hana . said...

heboh kat fb sal video 2 heko budak senget and cetek akal ni.
nyampah aku doe!
memalukan mak bapak..

Farhana Anuar said...

tasha : babi gile teramat sangat. tak tawu nak ekspresi camne lagi.


marya : bukan makbapak jea islam lagi malu kot. ya Allah

Cik Areen said...

malu syal mak bapak tgk.
ni MALAYSIA la dek, bukan AMERIKA.
da terang2 awak tu owg MELAYU.
astaghfirullah.

Farhana Anuar said...

areen : tau xpe. malu gile kan? kalau die cina ke india ke lantak p la.