Monday, November 29, 2010

Kegembiraan Para Graduasi :)

Hai. Selamat malam semua. Heee. Memandangkan gambar konvo dah publish dekat FB, now dekat blog pula. Tapi harap gambar ini tak di copy yea. Tak sempat la nak watermark semua gambar.

Konvo saya pada 26 November 2010. Ini konvo untuk Diploma. Ijazah belum lagi. Heee. Around 5.45 pagi dah gerak dari rumah. Sampai Shah Alam around 6.30 macam tu. Lepas daftar, jumpa kawan-kawan semua. Bertangkap gambar, memakai jubah dan beratur menuju DSB. Sumpah excited sangat. Heeeee. Belum tengok dalam dewan. Macam mana excited nye kami kami ni. Ok. Kita mulakan dengan gambar. Errr maaf yea. Gambar yang dekat FB sama jea dengan ini. Gambar lain belum dapat lagi sebab kamera dekat adik so masuk dewan berlenggang bawak beg jubah dengan buku tebal :)





Tahniah :)

Weewitt. Marya Hana in da house :P






Selesai pengiktirafan ecehh terus keluar dewan menuju meja makan. Minum alas perut sikit terus cari parents. Dan terus ke kedai membeli bebear. Yeeehaaaa. Ok. Tengok gambar :P


Terima kasih mummy :)

Pakcik belakang : Eh aku masuk dalam frame ke? :P


Driver saya. Hehe. Ayah saya :)


Ibunda saya :)



And finally :

Hampir sempurna


Err sorry kawan kawan batch 2007, Penulisan Artistik sebab tak dapat spend time lebih. Hari Jumaat kan? Semua kelam kabut nak mengejar Solat Jumaat. Ada rezeki jumpa lagi. :


Tahniah pada semua graduasi :)

2 comments:

Marya Hana . said...

congrats.
weyh, aku nak kaw nye bear tu,
mengancam. dari td aku kenyit2 mate kat die, xde respon.
pos laju kat aku taw! ~

marya hana in da house..
jangan men2.. wakakkakka.

Farhana Anuar said...

hehe. thank you. ko nak ke? tunggu aku bg mashem mashem dulu. hahah.pastu aku bg by hand jea kt puncak t. ~

Haaaa tu la. jgn main2. akk blogger nih. :P