Saturday, June 30, 2012

Off To Holiday

Happy Sabtu-day friends.

Hari ni saya balik kampung. Okay Sungai Buloh je. Takpayah nak kampung sangat. Ehh tapi Kampung Merbau Sempak still kampung kan? Anyway. I'm off to Sungai Buloh in a few hour. Tunggu ayah pick up. Or along.

Meninggalkan rumah sewa untuk few days sebab nak pergi holiday. Yeayy but still kena bawak laptop sebab nak siapkan skrip. Takpe la. Cari idea katanya. Hati tak ada rasa nak pergi mana pun sekarang sebab ade few things yang tak settle tapi bila lagi nak holiday dengan family kan kan kan. Pagi lagi dah pack barang nak balik.

Jom muhasabah diri.






Jaga dengan segala percakapan anda.
Jaga dengan segala perbuatan anda.
Jaga dengan segala perlakuan anda.
Muhasabah diri untuk saya dan anda.
Perbetulkan niat.
Insya Allah.

Jom jadi muslim yang lebih baik :)

2 comments:

Azura Ross said...

insyallah mudah-mudahan yunk... semoga kita antara golongan yang beriman di sisi oleh

FARHANA ANUAR said...

insya Allah yunk. sama sama kita melakukan perkara yang baik. insya Allah. Amin :)