Tuesday, April 19, 2011

Semua bloggers. Sila ambil perhatian!

Kalau korang selalu log in blog dengan akaun yahoo, sila tukar dengan email gmail kerana takut blog korang akan hilang bila guna akaun yahoo. Ha takut tak takut tak? Aku pun bila baca macam takut ah. Bukan senang nak buat blog balik. (senang tapi keyword dia adalah malas) Kena bagi alasan lagi. Malas malas malas. =.=

Jadi sila tukar yea akaun anda? Tak tahu bagaimana dan nak tahu? Sila terus kepada :

- Kujie

Aku tahu pun sebab adik aku si Yana ni bagitahu. Terima kasih. Aku dah tukar kepada akaun gmail. Ya Allah payah sungguh tadi aku nak tukar. Err ke aku tak paham? Janji dah tukar. Lepastu korang pegi la follow balik korang punye blog yang korang follow dulu sebab dashboard anda memang totally kosong nanti. Sambil sambil follow tu, follow sekali blog aku. Sebab aku yang bagitahu kan. Hahahah siapa tak follow kena sembelit. Fuhhh! Ok gurau.

Okbye.

Jap nak back up blog cmane?

6 comments:

Marya Hana . said...

yeke? GILA AH MACAM NI..

LurfyLiyana said...

dah tukar ek kak?? hoyehh! takut kan? tapi x pe, asalkan kita dah buat ark.. nak back up blog, pergi setting-basic-export blog

LurfyLiyana said...

erk, yana dah komen ke belum ek? tadi tertutup window..
nak back up blog, pergi setting-basic-export blog.. =)

zxcvb said...

Aku rasa kan, act bukan dia nak suruh tukar kepada email Gmail, tapi dia nak suruh kita sign up akaun google. Guna yahoo pon boleh signup akaun google.

Kalau nak playsafe, signup gmail,
signup akaun google gune emel yahoo,
lepas tu masokkan gmail tu sebagai secondary emel untuk akaun google.

Kalau tak silap, secara automatik akaun gmail akan jadi primary email, dan secara tak langsung dashboard tak kosong :)

FARHANA ANUAR said...

marya : yes baby. sila tukar sekarang. :)

yana : dah komen. heee. ok tenkiu dear :)

FARHANA ANUAR said...

hai zxcvb :)

maybe. sbb akaun yahoo memang boleh jea untuk google.

really? tpi td dashboard i dah kosong teeeeeeheee but anyway thankssss :)