Wednesday, May 4, 2011

Tak tau nak bubuh tajuk apa :D

Hai. Hari ni dah masuk 4 Mei. Mungkin malam nanti baru balik puncak sebab esok ada paper. Jangan tanya paper apa. Doakan saja :)

Hari Ahad lepas jaga baby Anis. I loveeee Anis. Heeee rasa macam jaga Ekin masa dia kecik dulu. Now turn mengerjakan baby Anis. Ada video tapi nanti la upload sebab masih dalam phone.

Habis paper esok, mula lah cuti 4 bulan. Lama ok! Tapi nasib baik saya dah ada plan. Jeng jeng jeng. Semoga segalanya di permudahkan. Amin. Dan selama 4 bulan tu saya stay dekat Sungai Buloh je. Lebih selesa dan paling penting lebih mengenyangkan.

Tak tahu nak merepek kerepek apa lagi. :D

Byebye!


Psst : Pada orang tu, tolonglah jangan ingat awak bagus sgt. Tolong la bertimbang rasa okeh!

4 comments:

Fatin Baharum said...

course ape ? meh nak tanya jugak, paper apeeeeeeeeeee ???

:p

Fatin Baharum said...

course ape ? nak tanya jugak, paper apeeeeeeeeeeeee ?

hehe, :p

Marya Hana . said...

gudluck weyh.. ;)

FARHANA ANUAR said...

fatin : teeeheeeeee. i amik kos penulisan.

marya : tenkiuuuuuu lepas azab dahhh :)