Saturday, June 18, 2011

Hati Gumbira

Mula mula ingat nak buat buat hilang ingatan 2 hari tapi tak jadi bila bangun pagi Atiq mesej cakap

'result check dekat email taw'

Fine. Kena jugak check kalau tak nak pergi kerja hati tak tenang. Hahaha. Terus online tapi singgah facebook dulu sebab nak tengok apa status para kawan kawan saya. Sambil buka email. Tapi boleh pulak lupa result hantar email mana satu. Gara gara email ada 3. Switch dekat email ke 2 baru ada result. Terpampang atas sekali UiTM hantar. Cara saya melihat result setiap kali result keluar. Tangan kiri tutup sebelah mata dan tangan kanan scroll ke bawah melihat gred dulu. Dari atas sampai bawah tengok LU ke G. Rasa nak menangis. Serius nak menangis. Dari atas ke bawah LU. Tapi pointer tak capai 3. Sikit jea lagi but its okay. I try my best last semester. And this is what i got.

Gara gara nak check result lambat keluar nak tunggu bas pergi kerja tapi tak apa. Sebab result amat menggembirakan. Ok sekarang nak pergi tidur sebab esok kerja lagi. I tak macam orang lain sabtu ahad cuti. T.T I kan pekerja terbaik. Muahahaha lagi berapa hari nak gaji. Gaji lagi? Seronok kan 2x kali gaji? :D

2 comments:

Marya Hana . said...

congrat's.. weh, next sem lipatkan usaha.. same ngan aku. yeah! :)

Liyana Aziz said...

congrats! =)