Friday, January 28, 2011

Gongxi Gongxi :D


Saje letak gambar sebab dah lama tak update. Hahah been busy lately. Sangat teramat. Sumpah tak tipu. Kali ni tak terdetik sgt nak bukak blog. Besok nak balik cuti raya. Seminggu. Tapi cuti tak nampak seperti cuti. Nampak seperti hari kelas juga kerana tugasan sangat banyak. Oh man!

Tak apa. Cuti ni ingat nak bawak gumuk tengok wayang. Tu pun kalau die nak. Aku pun malas nak stress sangat dengan tugasan. Kita berjimba jugak. Bila kol mak, mak cakap gumuk rindu aku. Hahahah sumpah kelakar. Ade la benda nak kenakan aku. Macam angah taktau dik oiii :D
Mari listdownkan tugasan :

- Pemikiran Bahasa : Teori Kitsch
- BEL 492 : Organizing The Body of Speech
- Music and Society : Music Characteristic

Yayayaya. Semoga berjaya :)

5 comments:

Fatin Baharum said...

bel ? uitm ?

Marya Hana . said...

weyh, aku xde keje langsong.. eh ade, japanese homework je pon.. haha

selamat bercuti.. ~

Adam Raiz said...

kunun-nya si gumuk rindu-kan angah smpi jd kurus kedengking-lah eh?? cheh! hehhehe!

nazry said...

apa lagi.. dah cuti ni belanja la aku prosperity burger fana.. haha.. aku dengki la korang cuti smnggu lebih.. aku cuti stat khamis ni..huu~

Farhana Anuar said...

fatin : yup bel dan uitm. huhu. nape yang?

marya : wah best la kaw. aku terkial-kial ha buat keje. hahaha selamat bercuti :)

adamraiz : hahaha mungkin itu punca die kurus. jadi siapa sy mahurindu untuk sy kurus jugak? :P

nazry: hahaha aku xmkn prosperity la. so peluang nak blnje ko mmg xde la