Wednesday, August 25, 2010

Menjelang Hari Raya

Lameeeeeee tak update. Hahaha. Bz mak tawww. Dengan test,quiz,presentation. Sungguh bz taw. Tapi dalam sibuk sibuk FB tetap update taw. Heee. Mari kita lihat jadual saya :

27/8/2010 : Ujian Listening Mandarin/ Kemungkinan Quiz Animasi
30/8/2010 : Presentation Great Literature
2/9/2010 : Ujian Bacaan Mandarin
3/9/2010 : Submit Assignment Animasi


Woohaaaa. Nampak sikit kan tapi nak complete kan hari hari tersebut sungguh payah wooo. Great Literature nak kne khatam satu novel dia. The Prince and The Pauper. Best sangat cite die. Mandarin nak kne selalu ulangkaji. Animasi nak kene fokus dan ingat. Nampak relax tapi kepala otak berfikir jea camne nak menempuh tu sume. Tapi bila hari tersebut dah lepas rasa lega yang amat.


Mummy, 4/9/2010 anakmu akan balik membantu mu menghias rumah dengan indah. Hahahaha.

2 comments:

Ummi Mansor said...

Adoiii, banyaknye keje kau!!!
GOOD LUCK!!!
Sikiiiit je lagi haa nak raya!
Come on!!!
:)

Farhana Anuar said...

hahaha ko best la. relax jeaaaa. jeles!. :P

heee. i will. :)