Thursday, July 15, 2010

Saya Busy Lah

Hai. Pheww.Dah dekat 2 minggu kot saya tak update. Biasalah. Sibok sikit tapi ade jugak orang depressed. :P


Minggu pertama saya sibok dengan jadual degree yang memeningkan. Hadir ke kelas untuk briefing. Kene pilih elektif mana yang best dan tak clash dengan kelas lain. Nak kene buat pengecualian kredit supaya subjek diploma dulu saya tak pyaha ambil lagi.

Minggu kedua ni pulak kelas dah mula untuk sesi pembelajaran. Saya masuk kelas bahasa ketiga. Mandarin. Hahahaha. Best. Tapi Jepun pon macam best jugak tapi saya prefer ke Mandarin la. Sebab ada jugak company yang nak hire pekerja and ada kelulusan dalam bahasa Mandarin ni. So kira macam advantage jugaklah.

Ok. Rumah sewa pulak. Ok. Seronok. Boleh jimat belanja dari segi makan la. Kira kalau malas nak masak boleh beli luar jea tapi tu kadang kadang la. Depends kat financial yang sekarang ni sengkek sikit sebab tak dapat pinjaman lagi. Kat rumah ni masing masing bukan belajar tapi masak. Hahaha. Setiap masa makan jea. Macam mana nak kurus kan? :P

Nanti update lagi. Esok saya balik Sungai Buloh. Siapa rindu saya meh la datang rumah. Hahaha.

5 comments:

kodok hijau the ghost writer said...

hai salam perkenalan.. lawatan pertama dan akan terus melawat.

biasalah ambil degree... mula mula jer pening lepas tu akan terus pening hehehehe

Adam Raiz said...

amik mandarin? bagus. kalu ada yg tak paham, leh tanya dengan Adam. Dia kan pandai ckp chin-ne. hehhehh!

Farhana Anuar said...

kodok : hello. thanks anyway. :)

hee. tulah. awal awal ni memang pening. harap pasni dah ok la.

Farhana Anuar said...

adam raiz : cakap Chin-ne? haha. boleh la kitorabg borak berdua pasni. :P

Anonymous said...

jamilah:adam jom ckp cina ngan angah.

Adam:chin-ne!!

Hahahaha ;p