Tuesday, April 13, 2010

Sila Hadirkan Diri Untuk Perbicaaan

Wah. Tak pernh pernah saya kene panggil untuk hal macam ni. Gerun den dengar. Siapa tahu saya kena panggil atas kes ape? Sape tahu cepat. Heeee.


Sila baca yang merah. Kelakar.


Sebab dia tu je pon.



Tengah wt sdikit revision semalam tentang Final Cut Pro, Fifah bg surat ni. Alahai. Kena gak g kolej cakap yang saya da bayar. Nasib bayar awal kalau x malam ni kena g perbicaraan tatatertib. Maaf lah. Saya tak pernah kena bicara-bicara ni so saya kurang pasti macam mana perbicaaran di kolej di lakukan. Sama ke macam kat mahkamah? Ooopssss. Hahahaha.

Then tadi baru jumpa pihak kolej untuk clearkan benda ni suma. Jadi malam ni boleh la saya bergumbira dan bergolek-golek untuk buat ulangkaji sebab esok saya ade test pula. Huuaaaa. Tape. Minggu depan saya balik. Ade orang akan menggembirakan saya. Kan Makcik saya? Huuuuuu. ;D




Gud luck esok kawan-kawan. ;)
Muke bajet bagi semangat.

8 comments:

Marya Hana . said...

gile kelaka reason die.
budus doe.
kaw gi jela puaskan hati die.
hahahahahahha :D
tah pape.

Cik Areen said...

areen penah pegi perbicraan kolej.
3 kali rasenye, kalo tak salah la.
tak pun 2 kali.
ah, lantak la.
tp sekali kat induk.
uitm ni bodo kan?
suke nak carik kesalahan owg.
pd hal bukan slh pon.
sume perbicaraan yg areen g, areen tak penah kene bayar pape sbb slps dibicarakan (ayat skema je), mmg areen tak salah pon.

Adam Raiz said...

tau gerun bila see you in court eh?? hehehhe!

makcik pipit dh bankrupt lar wei. dh tgh2 bln ni, poket kering. den ajak last week, korg byk sgt songeh. makcik kiah x tau lar den. cuba la jampi dia. kot2 ok. :)

Farhana Anuar said...

marya ; haha taw xpe. gantung baju je pon. melayang 10 hengget.

Farhana Anuar said...

areen ; kalau kt induk harem fana nak g. xkuasa. hehe. tah la. sesuka hati nak saman2. i sue u back baru taw. heeee

Farhana Anuar said...

adam raiz ; heee. buleh la. saya ok je last week. kakak saya je yg bnyak hal. hehe

natashaliyana said...

saya dah 5 sem belaja dah 6kali pegiiii wehoo!
dlm kete ada 4/5 saman :) (simpan tu)
tahniah! welcome to da club!

Farhana Anuar said...

hahaha. ta pasal i kne saman. simpan jadi kenangan. weehoo. ;DD