Tuesday, February 23, 2010

Saya Sudah Terlepas

Dah dekat 2 hari saya terlepas perintah berkurung.*kata Mok saya.

Seronok la jugak tapi bila hadap kelas yang tak best tu jadi tak seronok la kan. Semalam pagi hadap kelas yang memang kalau boleh tak nak masuk la. Hari ni pula pagi-pagi dah ke bilik editing. Nak siapkan Muzik Video budak part 2. Cam haremm.

Sekarang ni tengah sibuk siapkan laporan praktikal yang tergendala. Sebelum Jumaat siaplah ni. Confident!

Ok. Takde ape yang menarik untuk entry kali ni. Takyah baca. Sebab saya sendiri pun malas nak taip. Takde mood. Badan sakit-sakit. Mintak di tidurkan agaknya.

Ok. Bye.



Dah lama tak tangkap gambar sendiri then letak kt FB. Kat blog. Aww. Rindu pulak. Saya dan Mok pula dalam keadaan yang tak berapa nak baik. Takpela. Sedang merajok la tu. Tunggu je la.

6 comments:

Marya Hana . said...

kalau kaw x tanye pon aku nak gtaw..
repoty praktikal aku x start ape pon lagi..
haha.
nak start la ni..
mggu depan kompem da binding da sume..
haha. sedapkan hati la ni.
cam ngok .

Farhana Anuar said...

haha. same je la kite. cakap nak nyedap ati je. hahaha. mintak2 siap cepat. rimas dah.

Ummi Kalthum said...

Berkurung, berkurung ape? Pakai baju kurung ke? *nosey mode*

Hehehehe...

Farhana Anuar said...

hehe. perintah berkurung. tah ape yg berkurung pon xtaw. padahal kt umah elok je keluar jalan-jalan. ;D

Xerra Mickey said...

music video yg shitface tu ekh?
eh2 bkn.
bunkface.
slh pulok.
haha!

Farhana Anuar said...

eh xla. kitorg nye yang estranged tu.