Sunday, February 7, 2010

Mengular dengan anak dan si kecik

Jumaat haritu saya dan 2 orang lagi kanak-kanak kecil (memandangkan aku je yg besar) telah pergi mengularkan diri ke Putrajaya dengan bantuan seorang lagi rakan saya. Ehem-ehem. Ala. Pergi sana pon sebab nak settle kan buku log praktikal yg tidak bercop lagi. Jadi, saya dan Dila decide nak pergi settle kan. Bawak la sekali si kecik sorang lagi. Si kecik ni ngan spe-spe pun dia memang nakal. Ingt dgn saya je dia nakal. Gambar tak banyak sebab hari da petang. Nak hujan pulak tu. So gambar di bus stop puncak je yang ada. Heee. ;D

Ni si kecik and Dila anak saya


Alo alo alo. Comelnye Lin. ;D


Oh gambar saya ada tapi malu pulak nak letak. Tetiba malu. Tah bile jadi pemalu pun tak tahu.

4 comments:

Marya Hana . said...

oi fana. jadik model bus stop puncak ape kes.? hahak.

Farhana Anuar said...

hahaha. mereka mereka. saya x. saya tgkap gambar je. apa kelas model bus stop. *berlagak

Adam Raiz said...

bkn pemalu. mengada! haahhah!

Farhana Anuar said...

hahaha. itu yang sebenarnya.