Tuesday, November 8, 2011

Cuti Seminggu Berbebanan

BERBEBANAN! Tu dia. Betul betul beban dah tu. Hikhik. Hari ni dah hari kedua cuti kalau kira dari Isnin semalam. Dari semalam duduk berkurung buat Adobe Flash. Tak jugak siap. Orang baru nak belajar macam ni la. Ni semua gara-gara subjek Interactive Multimedia. Tapi bila buat lama lama Flash ni seronok pulak tapi stress bila nak buat salah itu lah, ini lah.



Hikhikhik. (gelak gatal) Tolong jangan saman saya. Jangan. :D Ini sebenarnya projek Flash yang aku sibuk buat sekarang ni. Encik Lizam bagi task buat ecard apa apa event saja. Mulanya saja nak try. Tetiba yang ni menjadi pulak. Sekarang ni tengah tambah tambah lagi animasi dan sebagainya untuk jadi ecard yang menarik. Sorry Shera. :)

1 comment:

iMBobo said...

lama2 belajar mesti jd pro nnt :)